Lekkage opsporen Arnhem

Een lekkage opsporen door het plafond, de vloer of de muur open te breken op de plek waar vochtplekken te zien zijn. Dat was de gebruikelijke manier waarop loodgieters jarenlang te werk gingen. Tegenwoordig gebruiken lekdetectiespecialisten hier moderne apparatuur voor. Zo kunnen we heel gericht de oorsprong van het lek achterhalen.

Wil jij een lekkage schadevrij laten opsporen in Arnhem of omgeving? Neem dan contact met ons op. Bel 085 - 106 10 21 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Lekkage opsporen zonder onnodige schade

Een lek bevindt zich niet altijd op de plek waar je vochtplekken of schimmel aantreft. Een loodgieter die niet beschikt over detectieapparatuur heeft weinig andere aanknopingspunten. Als de leidingen niet bloot liggen heeft hij geen andere mogelijkheid dan de muur of het plafond open te breken op de plaats van de vochtplekken.

Dit kan ertoe leiden dat je achteraf meer herstelwerkzaamheden zult moeten laten uitvoeren. Zeker wanneer het lek niet direct gevonden wordt. Zo kunnen de kosten voor het herstellen van een lekkage uiteindelijk flink oplopen.

Wanneer je de lekkage door een lekdetectiespecialist laat opsporen is het risico op onnodige gevolgschade vrijwel nihil. Wij kunnen verschillende lekdetectiemethoden inzetten waarmee we de locatie van het lek heel gericht kunnen bepalen. Zo voorkomen we onnodige schade aan je woning.

Lekkage Expertise Nederland B.V. spoort lekkages op in Arnhem

In Arnhem en omgeving kun je ons benaderen voor het opsporen van lekkages. Wij maken gebruik van de laatste technieken en de meeste moderne detectiemethoden. Wil je meer weten over de methoden die we gebruiken om lekkages op te sporen? Kijk dan eens op onze pagina over detectiemethoden.

Nadat we het lek voor je hebben opgespoord overhandigen we je een compleet rapport van de opdracht. Het rapport kun je gebruiken voor het claimen van de lekkagesschade bij je verzekeraar. In de meeste gevallen hoef je daardoor zelf niets te betalen voor lekdetectie.

Laat je lekkage opsporen met professionele lekdetectie

In Arnhem en omgeving bieden we een 24/7 spoedservice aan. Onze specialisten kunnen op ieder moment van de dag langskomen om een lekkage voor je op te sporen. Op welk tijdstip je ons ook nodig hebt, bel ons gerust op 085 - 106 10 21. Voor het aanvragen van een offerte kun je gebruik maken van het contactformulier. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk bij je langs komen om je te helpen de bron van de lekkage aan het licht te brengen.