Lekkage Arnhem

Lekkage is erg vervelend. Het kan forse schade aan je woning en je eigendommen toebrengen. Het vocht zorgt bovendien voor muffe geurtjes en voor een slechte luchtkwaliteit in huis.

Reden genoeg om een lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Weet je niet precies waar het lek zit? Schakel dan een lekdetectiespecialist in om de lekkage voor je op te sporen. Wij hanteren de meest moderne detectiemethoden zodat er geen sprake is van onnodige gevolgschade door hak- en breekwerk. Bel Lekkage Expertise Nederland B.V. op 085 - 106 10 21 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Lekkage opsporen in Arnhem

Lekkages kunnen zich op verschillende plekken in je woning voordoen. We geven je enkele voorbeelden van plekken waar wij regelmatig lekkages aantreffen:

Al deze vormen van lekkage kunnen wij voor je opsporen. Dit doen we met de meest moderne apparatuur en de laatste technieken. Hierdoor kunnen we de locatie van het lek zeer nauwkeurig bepalen. Daarmee voorkom je onnodige schade aan muren, vloeren en plafonds.

Voordelen lekkage opsporen met lekdetectie

Door de nauwkeurigheid van onze detectiemethoden kunnen we heel gericht de oorzaak aanwijzen en rapporteren. Afhankelijk dan de lekkage kan de betreffende specialist zoals een loodgieter, dakdekker of cv monteur aan de slag met de reparatie. Het opgestelde rapport kun je gebruiken voor het indienen van een schadeclaim bij je verzekeraar. Lekdetectie wordt in de meeste gevallen volledig vergoed en valt onder de opstalverzekering.

Contacteer ons om een lekkage op te sporen in Arnhem

Wil je een lek snel en schadevrij laten opsporen? Hiervoor kun je in de regio Arnhem altijd een beroep doen op onze vakmannen. Je kunt bij ons vertrouwen op een snelle, vakkundige afhandeling. In spoedgevallen kun je ons op 085 - 106 10 21 zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Daarnaast kun je een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. We komen daarna zo vlug mogelijk naar je toe. Lekkage schadeloos vinden is voor ons altijd de allerhoogste prioriteit!