Leidinglekkage in Arnhem?

Leidinglekkage ontdekt u waarschijnlijk door vochtplekken aan de muur of het plafond. Deze lekkage ontstaat meestal door de vele bochten en koppelingen tussen de verschillende stukken van de waterleidingen. Door slijtage van de rubbers die aan de binnenkant van deze koppelingen zitten, kunnen deze koppelingen gaan lekken. Daarnaast kan het ook gebeuren dat de leiding zelf gaat lekken door slijtage. Dit kan een breuk in de leiding veroorzaken. Verder kan leidinglekkage veroorzaakt worden door beschadiging tijdens bijvoorbeeld een verbouwing.

Een leidinglekkage kan veel schade veroorzaken wanneer u hier niet snel bij bent, omdat er altijd druk staat op een waterleiding. Dit betekent dat de lekkage dus ook constant is. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen die het probleem voor u kan opsporen. Tot die tijd is het sterk te adviseren om de hoofdkraan dicht te zetten.

Leidinglekkage opgespoord met lekdetectie

Vaak is het lastig om de precieze plek en oorzaak van het lek aan te tonen. Als u sloop- en breekwerk wilt voorkomen, maar toch de oorsprong van de leidinglekkage wilt vinden, is lekdetectie de oplossing voor u. Ons bedrijf staat in Arnhem en omgeving voor u klaar. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Of maak direct een afspraak voor lekdetectie op 085 - 106 10 21.