Daklekkage in Arnhem?

Het opsporen van daklekkage is een klus voor een specialist. Niet alleen is het gevaarlijk om zelf het dak te inspecteren, maar zitten dergelijke lekkages bovendien vaak verborgen. Geavanceerde apparatuur is dan nodig om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen. Ons bedrijf werkt met moderne lekdetectie apparatuur en kan u in de regio Arnhem van dienst zijn bij het opsporen van lekkage in uw dak. Waar de zwakke plek in uw dakconstructie zich ook bevindt, wij sporen de oorsprong van het lek op.

Met ons materiaal kunnen we uw daklekkage snel en zonder ingrijpende werkzaamheden voor u lokaliseren. Maar we kijken altijd verder dan alleen de plaats van het probleem. Onze vakmannen hebben genoeg ervaring om de dieper liggende oorzaak van het lek te achterhalen. Dat is belangrijk, want lekkage in uw dak zorgt voor veel schade. In de toekomst wilt u dus niet nogmaals voor dezelfde kwestie komen te staan. Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor uw lekdetectie? In en om Arnhem zijn wij u graag van dienst. Bel ons op 085 - 106 10 21 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veel betalen voor lekdetectie? Dat hoeft niet!

Lekdetectie helpt u om uw daklekkage snel op te sporen. Daarbij zijn onze diensten kostenbesparend, omdat er niet gebroken of gesloopt hoeft te worden. Veel verzekeraars zijn dan ook voorstander van onze diensten. In de meeste gevallen wordt detectie daarom vergoed vanuit de opstalverzekering die u afsloot bij de koop van uw woning.